Organizare

Retea service instalatii frigorifice MARCO & ALEX
Structura MARCO & ALEX este dezvoltată pe trei direcţii principale în funcţie de necesităţile beneficiarilor noştri.

Proiectarea, procesarea ofertelor şi consultanţă pentru găsirea celor mai bune soluţii pentru problemele legate de camere frigorifice, agregate frigorifice sau alte instalaţii, ale beneficiarilor este gestionată de o echipă de ingineri frigotehnişti cu experienţă. Aceştia sunt foarte bine conectaţi la reţeaua internaţională de specialişti în domeniu, cu care colaborează, schimbă informaţii şi experienţe în mod constant.

Administrarea lucrărilor de montaj pentru camere frigorifice şi alte instalaţii frigorifice este asigurată de o echipă de ingineri (administratori de proiecte) care au în subordine tehnicieni de montaj cu calificări adecvate operaţiilor de care sunt responsabili.

Depanarea instalaţiilor frigorifice în perioada de garanţie precum şi lucrările de întreţinere sunt responsabilitatea unei structuri de sine stătătoare care are în componenţă atât ingineri frigotehnişti cât şi maiştri şi tehnicieni cu o bogată experienţă.

Proiectanţii şi administratorii de proiecte sunt concentraţi în sediul central din Bucureşti, echipele de montaj sunt mobile executând lucrări de montaj în toată ţara iar pentru service există patru centre distribuite conform hărţii de mai sus, astfel încât:

  • 95% din teritoriul ţării este acoperit de unul din centrele noastre de service la o distanţă de maxim 200 km
  • 70% din teritoriul ţării este acoperit de cel puţin două din centrele noastre de service la o distanţă de maxim 200 km
  • 40% din teritoriul ţării este acoperit de unul din centrele noastre de service la o distanţă mai mică de 100 km